Antalya Büyükşehir “Yeni Nesil Sinema Okulu” projesini hayata geçirdi

• 14 Mart 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Yeni Nesil Sinema Okulu” projesini hayata geçirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı ve Hollanda Büyükelçiliği İnsan Hakları Programı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen “Yeni Nesil Sinema Okulu” projesinin tanıtım toplantısı Su Otel’de yapıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenen anlamlı etkinliğe Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Akdeniz Üniversitesi Sinema Televizyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emine Uçar İlbuğa, jüri üyeleri, yazar-oyuncu Ayşe Erbulak Özgürdal, yazar Şebnem Burcuoğlu ve yönetmen Gözde Kural, Hollanda Büyükelçiliği Politik Bölüm Müsteşarı Patty Zandstra katıldı. Başkan Muhittin Böcek, “Sinema, kadının gözüyle güçlenecek,” dedi.