Atakum Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde etkinlikler düzenledi.

• 14 Mart 2022
Atakum Belediyesi, ATAK, Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi, VM Samsun Medical Park Hastanesi, Liv Hospital, Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir dizi etkinlik düzenlendi.

Atakum Belediyesi, Atakum Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (ATAK), Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi, VM Samsun Medical Park Hastanesi, Liv Hospital, Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir dizi etkinlik düzenlendi. Onur Anıtı’na çelenk bırakıldı. Konusunda uzman isimler tarafından kadınlar bilgilendirildi. Müzik dinletisi ve Atakumlu kadınların el emeği ürünlerinin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı. Başkan Cemil Deveci, “Kadın siyasette, sosyal hayatta ve iş hayatında yoksa, o ailede ve ülkede düzen, huzur olmaz. Kadının yeri ailede tam değilse, o ailede sağlıklı çocuk yetişmez. Ailenin temeli kadın, ülkenin temeli aile ve bunlar birbirini tamamlıyor, yani bunlardan biri eksik olursa, o ülkede demokrasiyi kuramayız ve yaşam biçimine dönüştüremeyiz,” dedi.