Bandırma Belediyesi’nde usta yazarlar okuyucularıyla buluştu

• 14 Mart 2022
Bandırma Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Pakize Başaran ve Önder Balıkçı kitaplarını imzaladı.

Bandırma’nın önemli yazarlarından Pakize Başaran, “Daha Ne Olsun”, gazeteci-yazar Önder Balıkçı, “Edebiyatın Gülen Yüzü Pakize Başaran” adlı kitabıyla Santral Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşi ve imza gününde okurlarıyla buluştu. Pakize Başaran, kitabında yer alan şiirleri okudu, şiirlerini yaşamının hangi sürecinde, hangi duyguyla yazdığını anlattı. Pakize Başaran ve Önder Balıkçı, kitaplarının basılmasını sağlayan Başkan Tolga Tosun’a teşekkür etti. Söyleşi sonunda söz alan Başkan Tolga Tosun, “Edebiyata katkı sunmaya devam edeceğiz,” dedi.