Başkan Bakkalcıoğlu’ndan Dodurgalılar Derneği’ne ziyaret

• 14 Mart 2022
Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Dodurgalılar Derneği’ni ziyaret etti.

Dodurgalılar Derneği Başkanı Mustafa Küplü, dernek faaliyetlerine katkıları nedeniyle Başkan Bakkalcıoğlu’na teşekkür etti. Küplü, derneğin 1993 yılında Dodurga’nın ileri gelen büyükleri tarafından örf, âdet, gelenek ve görenekleri yaşatmak amacıyla Bozüyük’te kurulduğunu ifade etti ve derneğin faaliyetlerini anlattı. Başkan Bakkalcıoğlu, “Dodurga, bizim için çok kıymetli bir yer. Bozüyük Belediyesi’nin bir tane beldesi var, o da Dodurga. Derneğin ve Dodurgalıların her zaman yanındayız,” dedi. Bozüyük’te yaşayan Dodurgalı vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Bakkalcıoğlu, belediyenin faaliyetlerini, yeni uygulamaları ve projeleri anlattı, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.