Başkan Ekicioğlu: “Kadını geriye iten toplumların geri kaldığına tanık oluyoruz”

• 14 Mart 2022
Kırşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin koristleri tarafından hazırlanan ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajlarını içeren slayt büyük beğeni topladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere Başkan Selahattin Ekicioğlu, Vali İbrahim Akın, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kırşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin koristleri tarafından hazırlanan ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajlarını içeren slayt büyük beğeni topladı. Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Selahattin Ekicioğlu, “Sevgiyi, fedakârlığı, emeği ve duyarlılığı temsil eden kadınlar, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşıdır. Kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel hayatta erkeklerle eşit derecede söz sahibi olduğu toplumlara baktığımızda, gelişmişlik düzeyinin ve yaşam kalitesinin yüksek olduğuna, kadına değer vermeyen, kadını geriye iten toplumlarınsa geri kaldığına tanık oluyoruz,” dedi.