Başkan Gerenli: “Halkımızın yanında olmaya devem edeceğiz”

• 14 Mart 2022
Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, artan elektrik ve doğalgaz faturalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Son üç yılda elektrik ve doğalgaz faturalarındaki yüksek artışa rağmen Lüleburgaz Belediyesi’nin su faturalarında sadece %9’luk artış yaptığını söyleyen Başkan Gerenli, “Tüm zorlu koşullara rağmen halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi. Başkan Murat Gerenli son üç yılda dört kişilik bir hanenin aylık doğalgaz, elektrik ve su faturalarında yaşanan değişimi gözler önüne seren paylaşım yaptı. Paylaşımda, Lüleburgaz’da dört kişilik bir ailenin aylık elektrik, su ve doğalgaz giderleri grafik olarak yer aldı. Dört kişilik bir hanenin vergiler dahil 250 kilowatt’lık elektrik tüketiminin 132 TL’den 411 TL’ye, 350 metreküp doğalgaz kullanımının 535 TL’den 976 TL’ye, 10 metreküp su tüketiminin vergiler dahil 66 TL’den sadece 75 TL’ye yükseldiği belirtildi.