Başkan Köse: “Başarıların sırrı kadına verdikleri değerden geliyor”

• 14 Mart 2022
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde emekçi kadınları unutmadı.

Safranbolu Belediyesi, Saygın, Gürmen, Başak Hazır Giyim Arma, Yavuz, Hunter, Karbeyaz gibi Safranbolu’nun adını Türkiye’ye ve tüm dünyaya duyuran tekstil firmalarında çalışan kadınlara kendi ürettiği menekşelerden gönderdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Başkan Köse, “Her fırsatta, kadın elinin değdiği yerin nasıl güzelleştiğini konuşuyoruz. İşte bu firmalarımız da çoğunluğunu kadın emekçilerin oluşturduğu başarılı yerler. Başarılarının sırrı da kadına verdikleri değerden geliyor,” dedi. Safranbolu Belediyesi’nin de kadına gereken değeri verdiğini belirten Başkan Elif Köse, belediyedeki kadın personelin çabasıyla Safranbolu’nun daha güzelleşeceğini ifade etti.