Başkan Tarhan: “Tüm kadınların yanında olmalıyız”

• 14 Mart 2022
Mezitli Belediyesi, Sanat Çarşısı’nın açılış yıldönümü ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için etkinlik düzenledi.

Mezitli Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Sanat Çarşısı’nın açılış yıldönümüyle birlikte kutladı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Başkan Neşet Tarhan ve katılımcılarla birlikte Sanat Çarşısı’nı gezerek üretici kadınlarla bir araya gelen Canan Kaftancıoğlu, bol bol fotoğraf çektirdi. Canan Kaftancıoğlu, son günlerde kamuoyunda büyük tartışma yaratan Maden Yasası’na tepki olarak Sanat Çarşısı’nın bahçesine zeytin fidanı dikti. Görev yaptığı süre boyunca en büyük desteği kadınlardan aldığını ifade eden Başkan Neşet Tarhan, “Sahada, tarlada, bahçede, fabrikada emeğiyle geçinen kadınların yanında olmalıyız. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun,” dedi.