Beylikdüzü’nden “Yarına Umut Hareketi” başladı

• 14 Mart 2022
Beylikdüzü Belediyesi, “Yarına Umut Hareketi” başlattı.

Belediye meclisinde yaptığı konuşmada hayat pahalılığının gençleri eğitimden uzaklaştırdığına vurgu yapan Başkan Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü'nde 2014 yılından bu yana öğrenci burs programını yürütüyoruz. Son üç yılda 2.500 öğrenciye burs verdik. Şimdi bu programın kapsamını biraz daha genişleterek Yarına Umut Hareketi’ni başlatıyoruz. İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerle hayırseverler arasında köprü olacağız. Bu zor günlerde Beylikdüzü’nde tüm kesimlerle dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz,” dedi. Başkan Çalık, konuşmasının devamında Beylikdüzü’nü daha da ileriye götürmek için yeni hedefler belirlediklerini ifade etti.