Borçka Belediyesi’nden çifte kutlama

• 14 Mart 2022
Borçka Belediyesi katkılarıyla Borçkalılar, 7 Mart Borçka’nın düşman işgalinden kurtuluşunu ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ortak bir etkinlikle kutladı.

Etkinlik kapsamında Gaye Boralıoğlu’nun yazdığı, Ayşegül Çaylı’nın sahnelediği tek kişilik oyun “Uçuk Bir Kadın” sahnelendi. Etkinliğe girişte izleyenlere kısa şiirler dağıtıldı. Sonrasında izleyecilerin şiirleri sahnede okuması büyük ilgi gördü. Etkinliğin en fazla ilgi gören bölümlerinden biri, Borçka Belediyesi Kadın Korosu’nun Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırladığı Gürcüce, Lazca, Hemşince ve Türkçe şarkılardı. Etkinlik, Borçka Kafkas Rüzgârı Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisiyle ve Başkan Ercan Orhan’ın teşekkür konuşmasıyla sona erdi.