Büyükçekmece Belediyesi, zor günlerde de esnafın yanında

• 14 Mart 2022
Büyükçekmece Belediye Meclisi, küçük esnafın ekonomik sıkıntılarını göz önünde bulundurarak ruhsat harçlarında %50 oranında indirim yapılması kararı aldı.

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin mart ayı ikinci oturumu yapıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne yönelik yapılan konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşüldü, karara bağlandı. Bir önceki mecliste Başkan Hasan Akgün’ün önerisi doğrultusunda gündeme alınan “ilçe sınırlarında faaliyet gösteren küçük esnafın ruhsat harçlarında %50 oranında indirim yapılması” teklifi oybirliğiyle kabul edilmişti. Başkan Akgün, “Küçük esnafımızın işyeri açma ruhsatı alırken zorlandığını gördük. Konuyu meclise getirdik. Meclisimiz de %50 oranında indirim yaptı. Esnafımıza hayırlısı olsun,” dedi.