“Buyur Burdan Kaç” oyunu Kartallı tiyatro severlerle buluştu

• 14 Mart 2022
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği mart ayı kültür etkinlikleri kapsamında “Buyur Burdan Kaç” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

İki perdelik komedi türündeki oyunda İpek Tenolcay, Sezer Soykök, Serdar Sevtekin, Cemal Gönen, Zeynep Buse Kale ve Büşra Münevver Öztepe sahne aldı. Oyunda, uzun uğraşlar sonucunda tünel kazarak cezaevinden firar eden Selim ve İsmail adlı iki mahkûmun başına gelenler anlatılıyor. Oyunun ardından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına sahneye çıkarak oyunculara çiçek takdim eden Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, oyuncuları performanslarından dolayı tebrik etti.