Eskişehir Belediyesi dut fidanı desteğini sürdürüyor

• 14 Mart 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Muğla Büyükşehir, Milas, Buca ve Atakum Belediyeleri’ne bu yıl da dut fidanı desteğinde bulundu.

Dut çelik üretimine hız kesmeden devam eden ve her yıl on binlerce dut fidanını üreticilerle buluşturan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik açıdan zor günler yaşayan üreticiye destek olmaya devam ediyor. Eskişehir’de üreticiye verdiği desteğin yanı sıra Türkiye’nin birçok kentindeki üreticileri de fidanlarla buluşturan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, projenin yaygınlaşması için yerel yönetimlerle işbirliği yapıyor. Bu kapsamda 2021 yılında Antalya, Muğla, Ordu Büyükşehir, Atakum ve İzmit Belediyeleri’ne dut fidanı sağlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Muğla Büyükşehir, Milas, Buca ve Atakum Belediyeleri’yle işbirliği yaptı. Dut fidanlarını ilgili belediyelerin yetkililerine teslim eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Türkiye’nin neresinde olursa olsun, tüm üreticilerin bu tarz desteklere ihtiyacı var,” dedi.