Gençler “Gençliğin İstanbul Buluşması”nda bir araya geldi

• 14 Mart 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İstanbul Planlama Ajansı (İPA), 14-25 yaş arasındaki farklı toplumsal gruplardan gelen gençleri “Gençliğin İstanbul Buluşması” adlı çalıştayda bir araya getirdi.

İPA, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski yönetimi döneminde “kişiye özel” havuz olarak kullanılan bölümü, yeni bir tasarımla “kamusal alana” dönüştürdü. Alanda Gençlik Çalıştayı düzenlendi. Başkan Ekrem İmamoğlu, “İPA Havuz” adıyla dönüştürdükleri alanda düzenlenen Gençlik Çalıştayı’nda konuştu. Başkan İmamoğlu, gençleri kentle ilgili her konuda katkı sunmaya davet etti. Başkan Ekrem İmamoğlu, konuşmasının ardından katılımcılarla “özçekim” yaptı. Bu sırada renkli anlar yaşandı.