Hatay’da 8 Mart ilgiyle karşılandı

• 14 Mart 2022
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay Kent Konseyi’yle birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde değerli bir organizasyona imza attı.

Hataylı resim ve yakma sanatçılarının hazırladığı birbirinden kıymetli eserler, Hatay Büyükşehir Belediyesi binasının girişinde yerini aldı. Sanatçılar Zeynep Gülbol, Leman Toma Kuseyri, Perihan Çapar, Fazıl Doğanay, Senem Eminoğlu ve Yusuf Altunay’ın yıl içinde yaptığı eserlerin yer aldığı serginin açılışını Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fedai Yücedal yaptı. Birbirinden özgün eserlerin hayat bulduğu sergi 10 Mart’a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam etti. Avukat Ümit Seyfettinoğlu, Hatay Kent Konseyi üyeleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün öneminin ve kadın haklarının konuşulduğu bir konferans gerçekleştirdi.