İzmir Büyükşehir temiz çevre için çalışmalarını sürdürüyor

• 14 Mart 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Daha Temiz Bir İzmir” için başlattığı kıyı temizlik çalışmaları sürüyor.

Ekipler, çevre bilincini artırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Güzelyalı sahilinde kıyı ve deniz temizliği yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyeleri ve çevre gönüllüleriyle birlikte sahillerde başlattığı temizlik çalışmaları devam ediyor. “Daha Temiz Bir İzmir” için geçen aylarda Urla Kum Denizi, Karaburun Mimoza Koyu ve İnciraltı’nda ilçe belediyesi ve çevre gönüllüleriyle birlikte kıyı ve dip temizliği yapan ekipler, bu kez Güzelyalı sahilindeydi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Deniz Koruma Şube Müdürlüğü’nün koordinasyonundaki kıyı ve deniz temizliği etkinliğine İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, DenizTemiz Derneği/TURMEPA İzmir Şubesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi de destek verdi.