Kadın Atölyesi 8 Mart’ta hizmete girdi

• 14 Mart 2022
Çaycuma Belediyesi Kent Konseyi’nin kurduğu “Kadın Atölyesi”, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hizmete girdi.

Çaycuma Belediyesi’nin katkılarıyla Çaycuma Kent Konseyi’nin kurduğu Kadın Atölyesi açıldı. Açılışa Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın yanı sıra siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini emeği geçen herkesle birlikte kesen Başkan Bülent Kantarcı, “Çaycuma, her yönüyle modern bir ilçe olma yolunda ilerliyor. Bunun en büyük aktörü de kadınlar. Görüyorsunuz, her yerde, her alanda en önde kadınlar var. Siyasette ve iş hayatında kadınların sayısı az. Biliyorum ki, kadınlar siyaseti de erkeklerden daha iyi yapacaktır,” dedi.