Karşıyaka Yaşlılara Saygı Haftası’nı pek çok etkinlikle karşılayacak

• 14 Mart 2022
Karşıyaka Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında birbirinden renkli etkinliklere imza atacak.

Karşıyaka Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan program, 18 Mart’ta sokak hayvanları için kulübe boyama etkinliğiyle başlayacak. Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi üyeleri ve anaokulu öğrencileri, boyama etkinliğini birlikte yapacak. İzmir Aşçılar Derneği ortaklığıyla “65+ Yemek Yarışması” düzenlenecek. Yarışmaya katılmak isteyenler, 17 Mart mesai bitimine kadar Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’ne bizzat kayıt yaptırabilecek. Kayıt yaptıran kişiler arasında kura çekimi yapılarak ana liste ve yedek liste belirlenecek. Türk sinemasının efsane aktörü Ediz Hun da programa katılacak.