Kartal Belediyesi açlıkla mücadelesine devam ediyor

• 14 Mart 2022
Kartal Belediyesi, sosyal belediyecilik örneklerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatları doğrultusunda sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olarak hayata geçirilen ve açılış için gün sayan Aşevi ve Gıda Bankası, günde 3.000, acil durumlarda 15.000 vatandaşın sıcak yemek ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. 900 metrekare alan üzerine kurulan Aşevi ve Gıda Bankası, depolama, market, mutfak ve soğuk hava depolama alanlarından oluşuyor. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılacak yemeklerin pişirme ve depolama gibi işlemleri gıda mühendisleri kontrolünde yapılıyor. Başkan Gökhan Yüksel, “Kartal Belediyesi, sosyal belediyecilik ödevini her alanda yapmaya devam ediyor,” dedi.