Kırklareli 8 Mart'ı etkinliklerle karşıladı

• 14 Mart 2022
Kırklareli Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde farklı ve dikkat çeken birçok etkinlik düzenledi.

Kırklareli Belediyesi’nin, Kırklareli Kent Konseyi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırklareli Şubesi’yle ayrı ayrı organize ettiği programlarda kadınların sesi duyuruldu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde, 7 Mart’ta Kırklareli Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Dr. Mimar Aysun Erşen’in hazırladığı karma kolaj sergisi, Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyarete açıldı. Anneler Derneği üyeleri, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na 8 Mart’ta çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. İstasyon Mahallesi’nde belirlenen bir arazide emekçi kadınlar adına Kırklareli Kent Konseyi tarafından ağaçlandırma çalışması yapıldı.