“Mandolin Orkestrası” ilk konserini verdi

• 14 Mart 2022
Bayraklı Belediyesi’nin Devlet Tiyatroları Opera ve Bale Çalışanları Yardımlaşma Vakfı (TOBAV) işbirliğiyle bünyesine kazandırdığı “Mandolin Orkestrası” ilk konserini verdi.

Türkiye’de bir ilçe belediyesi bünyesinde kurulan ilk mandolin orkestrası olma özelliği taşıyan “Bayraklı Belediyesi Mandolin Orkestrası” ilk kez seyirci karşısına çıktı. TOBAV işbirliğiyle Bayraklı Belediyesi bünyesinde yeniden bir araya gelen sanatçılar, birbirinden değerli eserleri seslendirdi. Sanatçıların performansı, dinleyenleri büyüledi. Şef Lalecan Özay Muzaffer yönetimindeki konserin sanat yönetmenliğini dünyaca ünlü şef Gürer Aykal üstlendi. Aykal sahneye çıktığı anda sanatseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Bayraklı Belediyesi Mandolin Orkestrası, gecenin finalini İzmir Marşı’yla yaptı. Başkan Serdar Sandal, Gürer Aykal başta olmak üzere emeği geçenlere ve sanatçılara plaketle çiçek takdim etti.