Samandağ Belediyesi fidan üretimine başladı

• 14 Mart 2022
Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki çiçek ve bitki ihtiyacını karşılamak amacıyla belediye bünyesinde oluşturulan seralarda fidan üretimine başladı.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Samandağ’ı daha yeşil ve daha güzel bir görünüme kavuşturmak amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Eryılmaz, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizle daha yeşil bir Samandağ’ı nasıl hayata geçirebiliriz diye düşündük ve kapalı seramızı oluşturduk. Samandağ’ın ihtiyacı olan çiçekleri, fideleri ve ağaçları yetiştirmek üzere bu projeyi geliştirdik, projenin son aşamasına geldik. Burada, bölgemizde yetişen bütün bitkileri yetiştireceğiz,” dedi.