Seyhanlı Belediyesi’nden ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda desteği

• 14 Mart 2022
Seyhan Belediyesi, vatandaşlara 300.000 porsiyon sıcak yemek ve 85.000 porsiyon sıcak çorba ikramı yaptı.

Seyhan Belediyesi, yoksul nüfusun yoğun olduğu ilçede hiç kimsenin yatağa aç girmemesi için tüm olanaklarını halka hizmet için kullanıyor. Bey, Fatih, Narlıca ve Hanedan Mahalleleri’ndeki aşevleri aracılığıyla her gün sekiz noktada kimsesiz ve ihtiyaç sahibi yaklaşık 1.000 vatandaşa yemek ve çorba ikram ediliyor. Seyhan Belediyesi, sosyal dayanışmayla vatandaşlara destek oluyor. Başkan Akif Kemal Akay, “Aşevlerimizde pişen sıcak yemeklerle, çorbalarla ihtiyaç sahibi vatandaşların yatağa aç girmemesini sağlayabilirsek ne mutlu bize,” dedi.