Tekirdağ, 8 Mart'a özel seminerlere ev sahipliği yaptı

• 14 Mart 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Çerkezköy ve Şarköy’de seminer düzenledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Çerkezköy Belediyesi Kızılpınar Kültür Merkezi’nde seminer düzenlendi. Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi sorumlusu Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı, katılımcılara toplumsal cinsiyet eşitliği hakkında bilgi verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezleri ve Şarköy Belediyesi işbirliğiyle Şarköy’de düzenlenen ve Uzman Klinik Psikolog Gülden Doğramacıoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı diğer etkinlikte ise, “Türkiye’de Kadın ve Eğitim”, “İş Hayatında Kadın” ve “Kadına Yönelik Şiddet” konuları tartışıldı. Başkan Kadir Albayrak, “Adaleti ve eşitliği temel alan bir anlayışla hareket ediyor, kadınları desteklemeye devam ediyoruz,” dedi.