Usta oyuncu Yavrucuk tiyatro severlerle buluştu

• 14 Mart 2022
Mezitli Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sanatseverleri muhteşem bir tiyatro oyunuyla buluşturdu.

Ünlü tiyatro sanatçısı Sumru Yavrucuk, “Shirley Valentine” adlı oyunla Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Bir kadının var olma savaşını, Londra’dan Türkiye’ye uzanan öyküsünü anlatan oyunla sahnede âdeta devleşen ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk’un performansı büyük beğeni topladı. İki perdelik oyunda Yavrucuk’un performansıyla hüznü ve neşeyi bir arada yaşayan sanatseverler unutulmaz bir akşam yaşadı. Oyunun sonunda, “Her şey ve her yer o kadınların becerikli elleriyle şekilleniyor,” diyen sanatçı Sumru Yavrucuk, “Biz kadınız, hürüz ve akıllıyız. Başka da hiçbir şeye ihtiyacımız yok,” dedi.