Adana’da 96 yeni içme suyu deposu daha hizmete sunuldu

• 21 Mart 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), vatandaşların sağlıklı ve kesintisiz suya ulaşması için yatırımlarına devam ediyor.

Adana genelinde hijyenik koşullara uygun olmayan ve atıl durumda kalan eski depoları iptal eden ASKİ, 11 ilçede toplam 69 adet yeni içme suyu deposu inşa etti. Çukurova, Sarıçam, Karaisalı, Ceyhan, Yumurtalık, Karataş, Kozan, Aladağ, Saimbeyli, Feke ve Tufanbeyli ilçelerinde muhtelif mahallelere inşa edilen içme suyu depolarıyla vatandaşlar sağlıklı suya ulaşıyor. Nüfus artış hızını göz önünde tutarak hayata geçirilen çalışmalar sayesinde  artan su ihtiyacı karşılanıyor.