Adana Büyükşehir eşitlik mücadelesini sürdürüyor

• 21 Mart 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi, eşit toplum için çalışıyor.

Kadına Özgürlük ve Eşitlik Derneği’nin (KÖVED) yürüttüğü ve AB tarafından finanse edilen Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği (CEİD) Hibe Programı kapsamındaki çalışmanın ikinci oturumu Adana Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey yöneticileriyle gerçekleştirildi. Proje koordinatörü Çiğdem Güvercin Dağdelen’in projeyi tanıttığı toplantıda Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Türkan Eşli, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Ayten Dolançay, Kadına Özgürlük ve Eşitlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ülkü Tolunay, toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemine değindi. Adana Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, birimlerinde toplumsal cinsiyet eşitliği ve katılımcılık konusunda yaptıkları çalışmaları anlattı, kadın dostu bir Adana için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.