Akhisar Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliği

• 21 Mart 2022
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Hilaliye Caddesi ve Sanayi Yolu (15 Sokak) üzerinde devam eden yol çalışmalarında kullanılacak asfaltın Akhisar Belediyesi bünyesinde bulunan asfalt plentinde üretilmesi için protokol imzalandı.

Akhisar’da devam eden yol çalışmaları için Manisa Büyükşehir Belediyesi’yle Akhisar Belediyesi arasında işbirliği yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu arasında imzalanan protokole göre, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede devam eden yol çalışmalarında kullanacağı asfalt ihtiyacının Akhisar Belediyesi asfalt tesisinden karşılanması kararlaştırıldı. Protokolde yer alan maddelere göre, Akhisar Belediye Başkanlığı bünyesinde bulunan asfalt plenti vasıtasıyla 25.000 ton bitümlü sıcak asfalt hazırlanacak.