AtaÇocuk Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nin üçüncüsü açılıyor

• 21 Mart 2022
Atakum Belediyesi, AtaÇocuk Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nin üçüncüsü Mevlana Mahallesi’nde açılıyor.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin sözünü verdiği AtaÇocuk Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nin üçüncüsü yoğun talep üzerine Mevlana Mahallesi’nde açılıyor. 3-6 yaş arası çocukların dört ayrı sınıfta eğitim göreceği yeni AtaÇocuk şubesi için kayıtlar 17 Mart 2022 tarihinde başlayacak. Kayıt için veliler telefonla arayabilecek veya AtaÇocuk Mevlana Şubesi’ni ziyaret edebilecek. Açılacak olan yeni AtaÇocuk şubesiyle ilgili bilgi veren AtaÇocuk Gündüz Bakımevleri Kurucu Müdürü Selin Yaralı, “Üçüncü şubemiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan birkaç gün önce eğitime başlayacak,” dedi.