Aydın Büyükşehir personeline sağlık kontrolü

• 21 Mart 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince periyodik sağlık muayenesinden geçiyor.

İşyeri hekimi tarafından yapılan sağlık taramasından ve tetkiklerden sonra personel bilgilendiriliyor. Gerek duyulması hâlinde personel daha geniş tetkikler için sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor. Mobil araçların da kullanıldığı Şükran Güngör-Yıldız Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi’ndeki sağlık taramasında akciğer filmi, işitme testi, tetanoz aşısı ve elektrokardiyografinin (EKG) yanı sıra biyokimya, hemogram kan tetkikleri de yapılıyor. Belediye personelinin sağlığını önemsediklerini ifade eden Başkan Özlem Çerçioğlu, personelin sağlığını korumak için rutin sağlık kontrollerine devam edeceklerini belirtti.