Başkan Sertaslan: “Müsilaj tehlikesi devam ediyor”

• 21 Mart 2022
Gemlik Belediyesi, Gemlik’te müsilaja karşı seferberlik sürüyor

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, çeşitli programlar için Bursa’da olan CHP Çevre ve Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’la, Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ve CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu’nun da katıldığı basın açıklaması gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Uğur Sertaslan, “Müsilaj tehlikesi devam ediyor. Gemlik Körfezi’nin, kirletici etkilere tahammülü kalmadı,” dedi. Gemlik iskelesindeki açıklamaya CHP Kadın ve Gençlik Kolları’nın yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı. Balıkçılar ve tekne sahipleri, araçlarıyla açıklamaya destek verdi.