BURSEM üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs imkânı sunacak

• 21 Mart 2022
Burhaniye Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (BURSEM), üniversite sınavına hazırlanacak öğrenciler için kurum kabul sınavı yapacak.

Burhaniye Belediyesi’ne bağlı olarak eğitim hizmeti veren BURSEM’in yapacağı kurum kabul sınavında dereceye girecek başarılı öğrencilere özel ders programlarıyla ücretsiz kurs hizmeti verilecek. Ailelerin gelir durumuna göre tek maaşlı ve asgari ücretli ailelerin çocuklarına öncelik verilecek. Üniversite hazırlık sürecinde ücretsiz eğitim imkânı sunan Burhaniye Belediyesi, üniversiteyi kazanan öğrencilere burs da sağlıyor. Bu yıl başlayan burs, 250 öğrenciyi kapsıyor ve aylık 400 TL olarak ödeniyor.