Çaycuma Belediyesi’nden İstiklal Marşı’nın kabul edildiği günde anlamlı etkinlik

• 21 Mart 2022
Çaycuma Belediyesi Zübeyde Hanım Anaokulu, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü için etkinlik düzenledi.

Çaycuma Belediyesi Zübeyde Hanım Anaokulu’nda düzenlenen etkinliğe Çaycuma Belediye Başkan Vekili Bahri Malakçı, belediye meclis üyeleri, belediye daire amirleri, belediye personeli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını okul müdürü Özlem Akyiğit Dirimeşe yaptı. Dirimeşe, “Bu yüce destanı yazan ustayı, yazdıran sayısız kahramanı rahmetle anıyor ve şanlı bayrağımızın göklerde, İstiklal Marşı’nın dillerde ve vatan sevgimizin iman dolu göğsümüzde ebediyen var olmasını diliyorum. Konuşmamı Mehmet Akif Ersoy’un şu sözleriyle tamamlamak istiyorum: Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın,” dedi.