Çiğli Belediyesi nitelikli hizmet için çalışmalarını sürdürüyor

• 21 Mart 2022
Çiğli Belediyesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi, mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolüne imza attı.

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde kent paydaşlarının yönetim sürecine dahil edilmesine yönelik noktasında çalışmalarına devam eden Çiğli Belediyesi, önemli bir işbirliği protokolüne daha imza attı. Dokuz yıllık aranın ardından Mimarlar Odası İzmir Şubesi’yle imzalanan protokol kapsamında Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği’nin ikinci maddesine istinaden vatandaşlara nitelikli hizmet sunabilmek için mesleki işbirliği yapılacak. 6235 sayılı TMMOB Kanunu uyarınca incelemeler yapılacak. Başkan Utku Gümrükçü, “Meslek odalarının bilgi, birikim ve tecrübeleri yerel yönetimler açısından çok büyük bir şans. Çiğli Belediyesi olarak imzaladığımız ve imzalayacağımız protokollerle bu imkânı ilçemizin gelişmesi için kullanmaya devam edeceğiz. Oda Başkanı İlker Kahraman’a ve yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum,” dedi.