Edremit Belediyesi belediyenin araçlarını kendisi onarıyor

• 21 Mart 2022
Edremit Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki İkmal Bakım ve Onarım Merkezi’nde belediyeye ait tüm araçların, iş makinelerinin ve ekipmanların bakım-onarım işlemleri yapılıyor.

Edremit Belediyesi, vatandaşlara hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmek için hizmet araçlarının bakım-onarım işlemlerini kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Eminkuyu Bakım, Onarım ve İkmal Merkezi’nde, belediye envanterindeki toplam 296 aracın, iş makinelerinin ve ekipmanların bakım-onarım işlemleri yapılıyor. Eminkuyu Bakım, Onarım ve İkmal Merkezi’nde belediye hizmet araçlarının bakım-onarım işlemlerini uzman belediye personeli tamamlıyor. Bu sayede kaynak tasarrufu da sağlanıyor.