Eskişehir’de dayanışma köpürüsü kuruluyor

• 21 Mart 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekonomik kriz sebebiyle zor günler geçiren vatandaşlarla hayırseverleri buluşturuyor.

Hayırsever vatandaşlar, “Şehir Paylaşmaktır” sloganıyla hayata geçirilen uygulama kapsamında market.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden erzak kolisi satın alıyor. Erzak kolileri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. İhtiyaç sahiplerinin tespitinde muhtarlıklarla işbirliği yapan ekipler, erzak kolilerini Esentepe, Şirintepe, Büyükdere, Erenköy, Emek ve Yeşiltepe Mahalleleri’nin muhtarlıklarına teslim etti. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, destek uygulamasına katılmak isteyen vatandaşların market.eskisehir.bel.tr web sitesinden erzak kolisi satın alabileceğini belirtti.