Eskişehir’den Bursa’ya teknik gezi

• 21 Mart 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi, Eskişehir Kadın Çiftçiler Derneği üyesi kadınlar için Bursa’ya teknik gezi düzenledi.

Eskişehir Kadın Çiftçiler Derneği üyesi 43 kadınla gerçekleştirilen gezinin ilk durağı Bursa Saitabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği oldu. Cumalıkızık gezisiyle güne devam eden kadın çiftçiler, Nilüfer Belediyesi’nin yerel tohum ürettiği küçük ölçekli kent bostanlarını ziyaret etti, Nilüfer Belediyesi yetkililerinden tohum üretimi hakkında bilgi aldı. Kadın çiftçiler, Başkan Yılmaz Büyükerşen’e ve ekibine teşekkür etti. Eskişehir Kadın Çiftçiler Derneği üyesi kadınlara teknik gezide eşlik eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Benek, “Tarımsal üretimi desteklemeye devam edeceğiz,” dedi.