İzmir’de derbi heyecanı yaklaşıyor

• 21 Mart 2022
Çiğli Belediyespor derbi hazırlıklarını sürdürüyor.

Başkan Utku Gümrükçü’nün desteğiyle sezona “3. Lig” parolasıyla başlayan ve 13 haftada aldığı 12 galibiyetle lider durumda bulunan Çiğli Belediyespor, hafta sonu oynanacak İzmirspor derbisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan Gümrükçü, “Takımımız güzel bir sezon geçiriyor. Biz de elimizden geldiğince yanlarında olmaya devam ediyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız, teknik heyetimiz, yönetim kurulumuz ve taraftarlarımızla birlikte geçen sene kıl payı kaçırdığımız 3. Lig için kenetlenmiş bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu hafta sonu kritik bir derbiye çıkacağız. Zorlu mücadele öncesinde takımımızı ziyaret ettik. Kendilerine olan güvenimizi dile getirdik. Derbide 90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmayacaklarına ve ilçemizi gururla temsil edeceklerine canı gönülden inanıyorum. Her iki takıma da başarılar dilerim,” dedi.