Kartal Belediyesi kadınlara destek olmaya devam ediyor

• 21 Mart 2022
Kartal Belediyesi, “Kadın Emeği Pazarı” ve “Satış Kulübeleri” aracılığıyla kadınlara destek olmaya devam ediyor.

Kartal Belediyesi, Kartal Kadın Emeği Pazarı’nda üretim yapan Kartallı kadınların birbirinden güzel el emeği ürünlerini vatandaşlarla buluşturuyor. Kadınların bütçesine katkı sağlamak amacıyla bir proje daha hayata geçirildi. İlçenin farklı bölgelerine konumlandırılan “Satış Kulübeleri”, üretici kadınlara önemli bir fırsat sunuyor. Kartal Belediyesi, kadınların, ailelerin ve çocukların sorunlarına çözüm bulacak daha kapsamlı çalışmalar yapmak amacıyla Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü de kurdu. Kadınların ekonomik hayata katılmasını desteklemek için hayata geçirilen projeyle satış stantlarının sayısı her geçen gün artırılacak.