Kırşehir Belediyesi’nden anlamlı etkinlik

• 21 Mart 2022
Kırşehir Belediyesi’nin edebiyat etkinlikleri kapsamında Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde “Diyar-ı Kalp’ten Gönül Dağı’na Şiir ve Hayat” konulu program düzenlendi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’ndeki programa şair-yazar Şükrü Erbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Yayın Yönetmeni şair-yazar Ahmet Bozkurt katıldı. Söyleşinin moderatörlüğünü Kırşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu şair-yazar Soner Demirbaş yaptı. Büyük ozan Neşet Ertaş’a da özel bir bölüm ayrıldı. Şükrü Erbaş, Neşet Ertaş’la ilgili anılarını da anlattı. Ahmet Bozkurt, halk edebiyatının önemine değindi. altını çizdi. Başkan Selahattin Ekicioğlu, bu tür söyleşi programlarının belirli aralıklarla devam edeceğini belirtti.