Kuşadası Belediyesi, zor günler geçiren vatandaşların yanında

• 21 Mart 2022
Kuşadası Belediyesi, pandemi, çetin kış koşulları ve ekonomik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Ayni ve nakdi sosyal yardım çalışmalarına ağırlık veren Kuşadası Belediyesi, sunduğu hizmetlerle yürekleri ısıtıyor. “Dışarıda Kara Kış, Kuşadası’nda Dayanışma Var” sloganıyla hayata geçirilen sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunan Kuşadası Belediyesi, evsizlere de konaklama imkânı sunuyor. Ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlara soba ve yakacak yardımı yapılıyor, elektrik ve doğalgaz faturalarına katkı sunuluyor. Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı noktalarında sıcak çorba ve ekmek ikramında bulunuyor.