Odunpazarı’ndan “Sağlık Çalışanlarına Saygı”

• 21 Mart 2022
Odunpazarı Belediyesi, “Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkı” yaptı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Covid-19 pandemisinde hayatını kaybeden sağlık emekçilerinin adını yaşatmak ve bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan sağlık emekçilerine olan vefa borcunu ödemek için “Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkı” yaptı. Eskişehir Bilecik Tabip Odası (EBTO), Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Eskişehir Şubesi ve Odunpazarı Kent Konseyi’nin talebi üzerine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un talimatıyla yapılan Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkı’nda, heykeltıraş Serdar Tekeoğlu tarafından yapılan anıt da bulunuyor. Pamukkale Sokak’taki Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkı, 12.530 metrekarelik alanda yer alıyor.