Saruhanlı Belediyesi, okullara 10.000 paket üzüm hediye etti

• 21 Mart 2022
İlçenin başlıca gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve çocukların sağlığı için 8.250 öğrenciye 40’ar gram poşetler hâlinde üzüm dağıtıldı.

Başkan Zeki Bilgin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal’la birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’u makamında ziyaret etti, öğrencilere dağıtılan üzümlerden hediye etti. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Hasan Aydır da İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’la birlikte okulları ziyaret ederek, öğrencilere dağıtılacak kuru üzümleri okul müdürlerine teslim etti. İlçe merkezi dışındaki okulların üzümleri ise, zabıta ekipleri tarafından okul müdürlerine teslim edildi. Başkan Bilgin, ilçede yetişen ve tamamı yurtdışına ihraç edilen kuru üzümün çok faydalı olduğunu, bu nedenle çocuklara üzüm yeme alışkanlığı kazandırmak istediklerini belirtti.