Tarsus’a yeni okuma salonu açıldı

• 21 Mart 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’a yeni bir okuma salonu kazandırdı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kültürel hayatın canlanması, toplumda okuma alışkanlığının geliştirilmesi ve öğrencilerin rahat bir ortamda ders çalışabilmesi için hizmetlerini sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında Tarsus’ta konutlaşmanın hızla devam ettiği ve nüfusun yoğunlaştığı Altaylılar Mahallesi’ndeki Ötüken Vadi Park’a okuma salonu kazandırıldı. Muhtardan ve mahalle sakinlerinden gelen yoğun talep üzerine parkın üst katında kurs merkezi olarak kullanılan binanın alt bölümü okuma salonuna dönüştürüldü. Ötüken Vadi Park’ın okuma salonunda mutfak, tuvalet, personel ofisi de yer alıyor.