Tepebaşı’nda 18 Mart’ta anlamlı etkinlik

• 21 Mart 2022
Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi.

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümü etkinlikleri sürüyor. Etkinlikler kapsamındaki akşam yemeğine CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Sevinç Uluçeşme, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ekrem Dumlu ve çok sayıda şehit ailesiyle gaziler katıldı. CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, “Çanakkale Zaferi, bir ulusun, ülkesini kurtarma azmiyle dünyanın en güçlü ülkelerini yenebileceğini gösterdiği bir zaferdir. O zafer kazanılmamış olsaydı, bugünkü topraklarımız Türk toprağı olmazdı, bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim,” dedi.