100 Yaş Evi üyeleri konser düzenledi

• 28 Mart 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi 100 Yaş Evi üyeleri, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında konser verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe ve Fethiye’de hizmete sunduğu 100 Yaş Evleri’nde 60 yaş üzeri vatandaşlar sosyalleşiyor, çeşitli aktivitelere katılıyor. 1.738 aktif üyenin bulunduğu 100 Yaş Evleri’nde bugüne kadar 300’den fazla etkinlik ve aktivite yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi 100 Yaş Evi üyeleri, Yaşlılar Haftası kapsamında konser düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziği eserlerinin ve Muğla yöresine ait şarkıların seslendirildiği konser renkli görüntülere sahne oldu. 60 yaş üstü üyeler, enstrümanlarıyla konsere eşlik etti. 100 Yaş Evi üyeleri, yağlıboya ve desen çalışmalarından oluşan bir karma resim sergisi de açtı.