Başkan Albayrak: “Yaşlılarımız en değerli varlıklarımızdır”

• 28 Mart 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerindeki huzurevlerinde yaşayan vatandaşlar için kahvaltı etkinliği düzenledi.

Süleymanpaşa ilçesindeki Tekirağaç Cafe’de düzenlenen etkinlikte konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yaşlılarımız dünle bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Millî değerlerimizin ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip olmalarını ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyorum,” dedi.  Başkan Albayrak, huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi, sohbet etti ve hediyelerini takdim etti.