Başkan Karalar: “Suyu hoyratça kullanmaya son vermeliyiz”

• 28 Mart 2022
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle Sevgi Evleri’nde yaşayan 30 çocukla bir araya geldi, bilinçli su tüketiminin önemini anlattı.

Gelecek nesillere daha yaşanabilir ve standartları yüksek bir yaşam alanı bırakmayı amaçlayan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Başkan Zeydan Karalar’ın öncülüğünde 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında çocukların bilinçlendirilmesini amaçlayan bir etkinliğe imza attı. Çatalan İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde düzenlenen etkinlikte, Sevgi Evleri’nde yaşayan 9-11 yaş aralığındaki 30 çocukla bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, çocuklarla tesisleri gezdi, sohbet etti, bilinçli su tüketiminin önemine dair bilgi verdi. Başkan Karalar, “Geleceğimiz için suyu hoyratça kullanmaya son vermeliyiz,” dedi.