Başkan Kesimoğlu üniversitelilerle buluştu

• 28 Mart 2022
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Dostluk Evi’ndeki buluşmaya eşi Sibel Kesimoğlu’yla birlikte gelen Başkan Kesimoğlu’na, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul ve CHP Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Vahit Balkan da eşlik etti. Yaklaşık iki saat süren kahvaltıda öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Kesimoğlu, gençlerin beklentilerini, görüş ve önerilerini dinledi. Çözüm bekleyen sorunları not aldı. Üniversite öğrencilerini misafir gibi değil, hemşeri olarak gördüklerini belirtti. Gençlerin Türkiye’nin yakın geleceğinin umudu ve mimarı olduğunu belirten Başkan Kesimoğlu, kahvaltı buluşmasına gelen öğrencilerin her biriyle ayrı ayrı ilgilendi.