Bayraklı Belediyesi’nin kursları yoğun ilgiyle karşılandı

• 28 Mart 2022
Bayraklı Belediyesi’nin 13 branşta açtığı kurslar yoğun ilgi gördü.

Her yıl binlerce vatandaşı kültür-sanat kurslarında bir araya getiren Bayraklı Belediyesi, BASAMAK çatısı altında topladığı kurslarla 3.000 kişiye ulaştı. “Sanat İçin BASAMAK” sloganıyla yola çıkan Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi kursları, vatandaşların beğenisini topladı. 12 merkezde 13 branşta verilen kurslarla ilgili detaylı bilgi 477 20 00 (2565-2571) numaralı hattan alınabiliyor. Başkan Serdar Sandal, “İlçe sakinlerimiz, açtığımız kurslarda hobi ve yeteneklerini keşfetme imkânı buluyor. İlginin fazla olması bizi memnun ediyor. Yurttaşlarımızı ücretsiz kurslarımızda keyifli vakit geçirmeye davet ediyoruz,” dedi.